U zet uw gegevens over tijdens het instellen van uw nieuwe Doogee. Log in met hetzelfde Google-account en kies voor het herstellen van een back-up, of verbind de telefoons met een kabel of via wifi. Zo komen contacten, foto’s en apps mee. Maak vooraf een back-up van WhatsApp.
